De Bonton is je betrouwbare hulp om afval te scheiden in de horeca. Van de keuken tot in het café of hotel. Deze afvalbak staat altijd paraat om jou te helpen bij het scheiden van afval. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: het verwennen van je gasten met heerlijk eten en drinken.
Circulair en gemaakt met gerecycled plastic
Assemblage in een sociale werkplaats
Zo beperken we de CO2-uitstoot
Systeem is aanpasbaar op jouw wensen
Net als serveren, afval scheiden kun je leren!
Wij geloven dat afvalbeheer niet alleen belangrijk is voor het milieu, maar ook voor de uitstraling van jouw horeca onderneming. Onze afvalbakken zijn functioneel en passen naadloos in jouw interieur door het stijlvolle ontwerp!
Besparen door afval te voorkomen
Optimaal afvalbeheer begint bij een goede inventarisatie. Veel afval is bijvoorbeeld te voorkomen. Wist je dat je kunt besparen als je het afval beter scheidt? Hoe meer afvalstromen je apart aanbiedt, hoe beter de recycling naar nieuwe producten. Afvalstromen die je in de horeca kunt scheiden met de Bonton zijn:
🍎 Swill en keukenafval
📰 Papier en karton
🛍️ Folie + foliezakken
🍾 Glas
♻️ Statiegeld PET-flesjes en blikjes
🗑️ Restafval
Door afval te scheiden zet je ook een stap naar duurzaam ondernemen. Zo draag je 100% bij aan een wereld zonder afval!
De juiste Bonton voor in jouw horecazaak
Altijd een schone omgeving
Bij Bonton hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze afvalbakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Daarnaast zijn onze afvalbakken gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, zodat je altijd een schone en hygiënische omgeving kunt bieden aan jouw klanten.
Meer weten?
Wil je starten met afval scheiden? Heb je vragen over het gebruik van de Bonton? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou als horeca ondernemer? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.