Afval scheiden in de horeca

De Bonton is je betrouwbare hulp om afval te scheiden in de horeca. Van de keuken tot in het café of hotel. Deze afvalbak staat altijd paraat om jou te helpen bij het scheiden van afval. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: het verwennen van je gasten met heerlijk eten en drinken.

100% geschikt badge geschikt voor jouw horecaonderneming

Hotel afval scheiden met Bonton

Hotels en accommodaties

Steeds meer hotelgasten kiezen bewust voor hotelaccommodaties die bewust omgaan met hun impact op het milieu. Dit maakt afvalscheiding een belangrijkonderdeel van duurzaam toerisme.
Restaurant afval scheiden met Bonton

Restaurants en eetgelegenheden

Restaurantbezoekers maken steeds vaker milieubewuste keuzes en daarom is afval scheiden met een afvalbak gemaakt van 100% gerecycled plastic niet alleen een verantwoorde keuze.
Cafes en bars makkelijk afval scheiden

Cafés en bars

Maak afval scheiden gemakkelijk met Bonton. Hiermee verklein je de ecologische voetafdruk van jouw onderneming en toon je direct aan jouw klanten dat je actief bijdraagt aan een betere wereld.

Door afval te scheiden met Bonton kies je voor



bonton afval scheiden-circulair-gerecycled-materiaal
100%

Circulair en gemaakt met gerecycled plastic

bonton afval scheiden-sociaal-werkbedrijf
Social
Return

Assemblage in een sociale werkplaats

bonton afval scheiden-lokaal-geproduceerd
Dutch
Design

Zo beperken we de CO2-uitstoot

bonton afval scheiden-modulair-systeem
Modulair

Systeem is aanpasbaar op jouw wensen

bonton afval scheiden in de horeca onderneming

Net als serveren, afval scheiden kun je leren!

Waste no taste

Wij geloven dat afvalbeheer niet alleen belangrijk is voor het milieu, maar ook voor de uitstraling van jouw horeca onderneming. Onze afvalbakken zijn functioneel en passen naadloos in jouw interieur door het stijlvolle ontwerp!

afval scheiden kantine restaurant horeca met bonton circubin gft pd rest papier

Besparen door afval te voorkomen

Optimaal afvalbeheer

Optimaal afvalbeheer begint bij een goede inventarisatie. Veel afval is bijvoorbeeld te voorkomen. Wist je dat je kunt besparen als je het afval beter scheidt? Hoe meer afvalstromen je apart aanbiedt, hoe beter de recycling naar nieuwe producten. Afvalstromen die je in de horeca kunt scheiden met de Bonton  zijn:

🍎  Swill en keukenafval
📰  Papier en karton
🛍️  Folie + foliezakken
🍾  Glas
♻️  Statiegeld PET-flesjes en blikjes
🗑️  Restafval

Door afval te scheiden zet je ook een stap naar duurzaam ondernemen. Zo draag je 100% bij aan een wereld zonder afval!

Lindemans

Brouwerij Lindemans

cafe bonjour afval scheiden bonton horeca

Café Bonjour

Locaties Alkmaar en Heiloo

hotelschool the hague hospitality business school bonton

Hotelschool The Hague

The Farm Kitchen

The Farm Kitchen

Wat wordt jouw nieuwe Bonton?

De juiste Bonton voor in jouw horecazaak

Slim scheiden met afvalbak
40 of 2x 20 liter

Slim scheiden in één module

badge badge
Bonton circubin afval scheiden makkelijk school zorg onderwijs

Efficiënt afval scheiden met
afvalbak van 70 liter

Efficiënte inzameling & grote capaciteit

badge
Bonton Original afval scheiden makkelijk school onderwijs zorg

Kleine porties afval scheiden
met 5 liter afvalbak

Eenvoudig kleine afvalstromen scheiden.

badge badge
Bonton Mini: 100% gerecyclede prullenbak
Maak de circulaire economie hét topic van jouw bedrijf

Altijd een schone omgeving

Hygiëne

Bij Bonton hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze afvalbakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Daarnaast zijn onze afvalbakken gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, zodat je altijd een schone en hygiënische omgeving kunt bieden aan jouw klanten.

Marit helpt je bij het afval scheiden

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Wil je starten met afval scheiden? Heb je vragen over het gebruik van de Bonton? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou als horeca ondernemer? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.